Gamelan: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
 
== Pathet ==
Ing laras slendrosléndra ana telung pathet.<ref name="internet1"/>
* SlendroSléndra patetpathet nem
* SlendroSléndra patetpathet sanga
* SlendroSléndra patetpathet manyura
 
Ing laras pelog uga ana telung pathet.<ref name="internet1"/>
* Pelog patetpathet lima
* Pelog patetpathet nem
* Pelog patetpathet barang
 
Pathet iku kayata panggonan kanggo gendhing utawa kang ngatur [[gendhing]].<ref name="internet1"/>
Pathet iki mertandaké wayah.<ref name="internet1"/>
 
*SlendroSléndra pathet nem saka jam 09.00-12.00 [[bengi]]
*SlendroSléndra pathet sanga saka 00.00-03.00 [[esuk]]
*SlendroSléndra pathet manyura saka 03.00-06.00 esuk
 
== Galeri ==
866

besutan