Gamelan: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
* Sléndra pathet manyura
 
Ing laras pelogpélog uga ana telung pathet.<ref name="internet1"/>
* PelogPélog pathet lima
* PelogPélog pathet nem
* PelogPélog pathet barang
 
Pathet iku kayata panggonan kanggo gendhing utawa kang ngatur [[gendhing]].<ref name="internet1"/>
866

besutan