Lempongan Banggala: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ace:Banggali
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ace:Banggali)
{{rintisan}}
[[Kategori:Teluk]]
 
[[ace:Banggali]]
[[af:Golf van Bengale]]
[[ar:خليج البنغال]]
62.424

besutan