Réyong: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: su:Karawitan, bjn:Karawitan Membuang: en:Gamelan (strongly connected to jv:Gamelan) Mengubah: id:Gamelan Baliid:Karawitan
(Kaca énggal: thumb|250px|Réyong '''Reyong''' yaiku salah sawijining ricikan kang ana ing Gamelan Bali.<ref name="internet1">{{id}}[http://oase.kompas.com/read/2009/06/...)
 
c (bot Menambah: su:Karawitan, bjn:Karawitan Membuang: en:Gamelan (strongly connected to jv:Gamelan) Mengubah: id:Gamelan Baliid:Karawitan)
[[Kategori:Gamelan]]
 
[[enbjn:GamelanKarawitan]]
[[id:Gamelan BaliKarawitan]]
[[su:Karawitan]]
32.744

besutan