1011: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: nah:1011
c (bot Menambah: pi:१०११)
c (bot Menambah: nah:1011)
[[mr:ई.स. १०११]]
[[ms:1011]]
[[nah:1011]]
[[nap:1011]]
[[new:१०११]]
40.678

besutan