Kasus datif: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké als:Dativ
c (r2.7.2) (bot Menambah: zh-yue:與格)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké als:Dativ)
[[Kategori:Linguistik]]
 
[[als:Dativ]]
[[an:Dativo]]
[[bg:Дателен падеж]]
3.925

besutan