JV06Nofi Andari

Gabung 8 Mèi 2012
7 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Fix URL prefix
c (Fix URL prefix)
Nderek nepangaken nama kula Nofi Andari saking kelas G-2010 Pendidikan Bahasa Daerah (Jawa), Fakultas Bahasa dan Seni, [[Universitas Negeri Yogyakarta]].
 
Kula menika mahasiswi saking Yogyakarta mliginipun saking Kabupaten Gunungkidul [[http://http://jv.wikipedia.org/wiki/Gunungkidul]].
Kula remen nyerat. Nyerat punapa kemawon ingkang dados raosing manah kula. Awit saking menika kula purun nderek kompetisi ingkang dipunwontenaken dening [[Wikipedia]].
 
2.031

besutan