Perang ing Kurukshetra: Béda antara owahan

368 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Sakwise Kresna lunga saka Hastinapura, dheweke menyang Uplaplawya kanggo ngandhani Pandhawa yen perang wis ora udu kadadean. Dheweke njaluk supaya Pandhawa nyiapake widyabala.
 
== Persiapan perang ==
[[Kresna]] ora nyanggupi perang dhewekan. Dheweke ngajokake pilihan karo Pandhawa lan Kurawa, yen salah siji bisa njaluk widyabalane Kresna sing akeh lan salah siji oleh migunaake tenagane Kresna. OLeh kesempatan kaya mangkono [[Arjuna]] lan [[Duryodana]] lunga menyang [[Krajan Dwaraka|Dwaraka]] kanggo milih salah siji saka rong pilihan mau.
 
== Cathetan sikil ==