Madrid: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
bot Menambah: srn:Madrid
c (bot Menambah: chy:Madrid)
c (bot Menambah: srn:Madrid)
[[sq:Madridi]]
[[sr:Мадрид]]
[[srn:Madrid]]
[[st:Madrid]]
[[stq:Madrid]]
32.744

besutan