Luksemburg: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké cdo:Lù-sĕng-bō̤
c (r2.7.2+) (bot Menambah: mdf:Люксембур)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké cdo:Lù-sĕng-bō̤)
[[bs:Luksemburg]]
[[ca:Luxemburg]]
[[cdo:Lù-sĕng-bō̤]]
[[ce:Люксембург]]
[[ceb:Luxembourg]]
61.768

besutan