Dhiamèter: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
bot Menambah: so:Dhexroor
c (Pras mindhahaké kaca Dhiameter nèng Dhiamèter: diakritik)
c (bot Menambah: so:Dhexroor)
[[sl:Premer]]
[[sn:Gurapagoko]]
[[so:Dhexroor]]
[[sr:Пречник]]
[[sv:Diameter]]
32.744

besutan