Géorgia: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké cdo:Gáh-lū-gék-ā)
[[File:Georgia cities01.png|thumb|250px|right]]
'''Georgia''' iku sawijining negara ing bawana [[Eropah]], nanging wis awatesan karo bawana [[Asia]]. Pedhunungé cacahé kira-kira ana 4,7 yuta jiwa. [[Ibu kutha]]né iku [[Tbilisi]] utawa uga ditulis Tiflis. Negara iki sempalan [[Uni Sovyet]] lan ana aspirasi séparatis ing [[Abkhazia]] lan [[Ossetia Kidul]].
 
Naraguna anonim