Perang ing Kurukshetra: Béda antara owahan

276 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Kresna]] ora nyanggupi perang dhewekan. Dheweke ngajokake pilihan karo Pandhawa lan Kurawa, yen salah siji bisa njaluk widyabalane Kresna sing akeh lan salah siji oleh migunaake tenagane Kresna. OLeh kesempatan kaya mangkono [[Arjuna]] lan [[Duryodana]] lunga menyang [[Krajan Dwaraka|Dwaraka]] kanggo milih salah siji saka rong pilihan mau.
 
Duryodana pinter ing politik, jenius ing bidang politik, banjur dheweke milih tentarane Kresna. Dene para [[Pandawa]] sing diwakili Arjuna, milih tenagane Kresna sing bisa ngadhani lan njaluk supaya Kresna maju perang tanpa gaman. Sri Kresna gelem marang panjaluke pandhawa.
== Cathetan sikil ==