Jalur Sutra: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké diq:Raê Birsimi
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi hr:Svileni put)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké diq:Raê Birsimi)
[[da:Silkevejen]]
[[de:Seidenstraße]]
[[diq:Raê Birsimi]]
[[en:Silk Road]]
[[eo:Silka Vojo]]
3.925

besutan