1881: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:1881
c (r2.7.3) (bot Menambah: nds-nl:1881)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:1881)
[[fo:1881]]
[[fr:1881]]
[[frr:1881]]
[[fur:1881]]
[[fy:1881]]
3.925

besutan