Palanangan: Béda antara owahan

56 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: pa:ਸ਼ਿਸ਼ਨ)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Struktur ==
[[Gambar:Penile-Clitoral Structure.JPG|thumb|right|250px200px|Penile clitoral structure]]
[[Gambar:Blood vessels on penis.jpg|thumb|right|200px]]
Pénis [[manungsa]] dumadi saka telung kolom ''tissue'' biologi: loro [[Corpus cavernosum penis|corpora cavernosa]] sing jèjèr ing sisi ''dorsal'' lan siji [[corpus spongiosum]] sing dumunung ing antarané ing sisi ''ventral''.
 
Naraguna anonim