Afrodhit: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowahi chr:ᎠᏩᎶᏓᎢᏘ
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi chr:ᎠᏩᎶᏓᎢᏘ)
[[bs:Afrodita]]
[[ca:Afrodita]]
[[chr:ᎠᏩᎶᏓᏘᎠᏩᎶᏓᎢᏘ]]
[[cs:Afrodita]]
[[cy:Aphrodite]]
917

besutan