Indira Gandhi: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: ba:Индира Ганди)
[[ast:Indira Gandhi]]
[[az:İndira Qandi]]
[[ba:Индира Ганди]]
[[bat-smg:Indira Gandhi]]
[[be:Індзіра Гандзі]]
32.744

besutan