Rosales: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ku:Koma rozagulan
c (r2.7.1) (bot Menambah: mk:Розовидни)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ku:Koma rozagulan)
[[ko:장미목]]
[[koi:Роза чукӧр]]
[[ku:Koma rozagulan]]
[[kv:Роза чукӧр]]
[[la:Rosales]]
39.441

besutan