Tuma sirah: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
c (typo, diakritik)
 
==Cara ngilangi==
* '''Dipétani''', yaiku tuma ing sirah digolèki kanthi tangan, yaiku kanthi [[pepétan]].
* '''Di[[jungkat]]i''' nganggo jungkat kang rapet [[suri]].
* '''Diobati'' nganggo [[obat]] khusus tuma, kayata [[peditox]].
 
[[Gambar:Headlice.jpg|250px|thumb|tuma lanang (kiwa) lan tuma wadon (tengen)]]
8.252

besutan