Cangkem: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: ky:Ооз)
(typo)
[[Gambar:Sagittalmouth.png|thumb|Skema nglintang tutuk, [[kuping]], [[faring]], lan [[laring]]]]
'''TutukCangkem''' (basa ngokokrama: '''Cangkemtutuk''') iku sawijining dalan kanggo mlebuné [[panganan]] lan [[banyu]] kang diduwèni [[manungsa]] lan [[kéwan]]. TutukCangkem biasané ana ing [[sirah]] lan umumé dadi bagéyan awal saka [[sistem pancernaan]] lengkap kang pungkasané ing [[anus]].
 
 
78.625

besutan