Itik-itik: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(Kaca énggal: 250px|thumb|Itik-itik '''Itik-itik''' utawa ''bolongan benik'' yaiku bolongan ing sandhangan utamane ing klambi hèm kang digunakake kanggo...)
 
(typo)
[[Gambar:Keyhole buttonhole.jpg|250px|thumb|Itik-itik]]
'''Itik-itik''' utawa ''itikan'', ''mata itik'', ''bolongan benik'' yaikuiku bolongan ing [[sandhangan]] utamaneutamané ing klambi [[hèm]] kang digunakakedipigunakaké kanggodalan liwatliwaté [[benik]] kanggo nangkepakenutup awak kanthi nangkepaké blèwèhan klambi.
 
[[Kategori:Sandhangan]]
78.625

besutan