Itik-itik: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké en:Buttonhole
(typo)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké en:Buttonhole)
[[bo:སྒྲོག་ཁུང་།]]
[[ca:Trau]]
[[en:Buttonhole]]
[[es:Ojal]]
[[fa:جاتکمه]]
62.379

besutan