Daging: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké mk:Месо
c (r2.7.3) (bot Menambah: br:Kig)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké mk:Месо)
[[lv:Gaļa]]
[[mg:Hena]]
[[mk:Месо]]
[[ml:ഇറച്ചി]]
[[mn:Мах]]
658

besutan