1457: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1457
c (bot Membuang: ang:1457 (deleted))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1457)
[[sah:1457]]
[[scn:1457]]
[[sh:1457]]
[[simple:1457]]
[[sk:1457]]
40.138

besutan