Paus Anastasius II: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:Pope Anastasius II
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowahi yo:Pópù Anastasius 2k)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:Pope Anastasius II)
[[ru:Анастасий II (папа римский)]]
[[sh:Anastazije II (papa)]]
[[simple:Pope Anastasius II]]
[[sk:Anastáz II.]]
[[sl:Papež Anastazij II.]]
61.146

besutan