18 Mèi: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ml:മേയ് 18
c (bot Membuang: ml:മേയ്‌ 18 (missing))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ml:മേയ് 18)
[[mhr:18 Ага]]
[[mk:18 мај]]
[[ml:മേയ് 18]]
[[mn:5 сарын 18]]
[[mr:मे १८]]
60.615

besutan