Universitas Padjadjaran: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké en:Padjadjaran University
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Universitas Padjadjaran)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké en:Padjadjaran University)
[[Kategori:Perguruan tinggi ing Jawa Kulon]]
 
[[en:Padjadjaran University]]
[[fr:Université Padjadjaran]]
[[id:Universitas Padjadjaran]]
694

besutan