Pérak: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:Стрібро
c (r2.7.1) (bot Menambah: chr:ᎠᏕᎸ ᎤᏁᎦ)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:Стрібро)
[[ro:Argint]]
[[ru:Серебро]]
[[rue:Стрібро]]
[[sa:रजतम्]]
[[scn:Argentu]]
60.800

besutan