Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

104 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Carita ==
Majnun tresna marang Layla binti Mahdi bin Sa'ad (luwih dikenal dening sebutan Layla Aamiriya) saka suku sing padha. Dheweké banjur nulis puisi-puisi katresnan marang Layla. Saking kerepé nulis puisi lan ngoyak-oyak Layla, mula dheweké banjur di undang Majnun (gendheng). Nalika dheweké arep nglamar Laila, bapaké Laila ora setuju amarga Laila wis dijodohaké marang wong liya.
Nalika Majnun krungu kabar yen Laila arep rabi, dheweke lunga saka kamp suku lan urip ing padang pasir.
 
l== Cathetan suku ==
 
{{Reflist}}