Vinson Massif: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké af:Mount Vinson
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké af:Mount Vinson)
{{Link GA|fr}}
 
[[af:Mount Vinson]]
[[am:ቪንሶን ማሲፍ]]
[[ar:فينسون ماسيف]]
40.538

besutan