Kabupatèn Buton Lor: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké en:North Buton Regency
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké en:North Buton Regency)
[[Kategori:Kabupaten Buton Lor| {{PAGENAME}}]]
 
[[en:North Buton Regency]]
[[id:Kabupaten Buton Utara]]
[[ms:Kabupaten Buton Utara]]
694

besutan