Abang: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.5) (bot Menambah: ga:Dearg)
c
[[Kategori:Abang]]
 
{{Link FA|pt}}
[[af:Rooi]]
[[an:Royo]]
1

besutan