1459: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1459
c (bot Membuang: ang:1459 (deleted))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1459)
[[sah:1459]]
[[scn:1459]]
[[sh:1459]]
[[sk:1459]]
[[sl:1459]]
2.159

besutan