Palermo: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké mn:Палермо
c (r2.7.3) (bot Menambah: kk:Палермо)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké mn:Палермо)
[[lv:Palermo]]
[[mk:Палермо]]
[[mn:Палермо]]
[[mr:पालेर्मो]]
[[nah:Palermo]]
1.006

besutan