Montenégro: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké av:Чеэраб Меэр)
| [[.yu]] masih digunakan ([[.cs]] dipersiapkan)
|}
[[Image:Montenegro municipalities.png|thumb|250px|right]]
 
'''Republik Montenegro''' ([[basa Serbia]]/[[basa Montenegro]]: ''Црна Гора / Crna Gora'', [[International Phonetic Alphabet|diucapaké]] {{IPA|/'t͡sr̩naː 'ɡɔra/}}, maknané "gunung ireng") yakuwi [[negara]] kang dumunung ing [[Eropa Kidul]], persisé ing [[tlatah]] [[Balkan]] lan wewatesan karo [[Laut Adriatik]] ing sisih kidul, [[Kroasia]] ing sisih kulon, [[Bosnia lan Herzegovina]] lan [[Serbia]] ing sisih lor, lan [[Albania]] ing sisih kidul. [[Ibukutha]] negara yakuwi kutha [[Podgorica]].
 
Naraguna anonim