Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

109 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
* Kowloon
* New Territories
[[Gambar:Hong Kong Skyline Restitch - Dec 2007.jpg|thumb|left|300px|Pemandhangan wenfi saka Taman Victoria]]
==Papan wisata==
Ing ngisor iki papan panggonan kang isa digunakake dadi papan wisata ing Hong Kong.
5.490

besutan