Standarisasi: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
typo
c (r2.7.3) (bot Menambah: sn:Kuchepa; kosmetik perubahan)
(typo)
'''Standarisasi''' iku prosès pambentukan lan pasetujon ngenani [[StandardStandar]]. StandardStandar iku sawijining dokumèn sing nata kanthi sragam ngenani rékayasa utawa spésifikasi tèknik, kritéria, methode, prosès, utawa praktis. Sawetara standardsstandar iku wajib nanging ana sawetara sing sukarila.
 
== Deleng uga ==
* [[Standar]]
 
{{Wiktionarypar2|standardization|standardisation}}
 
78.624

besutan