Standarisasi: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c (Pras mindhahaken kaca Standardisasi dhumateng Standarisasi: pasang aksara)
== Deleng uga ==
* [[Standar]]
* [[Dhaptar standar ISO]]
 
{{Wiktionarypar2|standardization|standardisation}}
78.624

besutan