Temulawak: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
== Khasiat ==
 
Temulawak nduwèni khasiat laktagoga, kolagoga, anti-inflamasi(anti radang), tonikum lan diuretik (ngluruhaké uyuh). Minyak atsiri temulawak uga nduwèni khasiat fungistatik ing akèh jinis [[jamur]] lan bakteriostatik ing mikroba ''Staphyllococcus sp.'' dan ''Salmonella sp.''
 
* Ngudhunaké Koleterol
1.502

besutan