Temulawak: Béda antara owahan

76 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* Kanggo kasarasan untu
 
Anthorrhizol sing kaandhut ing rimpang temulawak apik banget kanggo antimikroba lan antibakteri. Temulawak bisa digunakaké kanggo bèntèng pertahanan [[untu]]. Baktèri-baktèri kayata ''streptococcus'', ''actinomyces viscocus'' lan ''porphyromonas gingivalis'' sing gawé kroposé untu bisa dipatèni nganggo ekstrak temulawak.<ref>[http://iklanpos.co.id/?p=4838 Manfaat Temulawak untuk Kesehatan]</ref>
 
* Nyegah lara ''Osteoarthtritis''
1.502

besutan