Temulawak: Béda antara owahan

233 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Osteoarthtritis yaiku saya tipisé [[sendi]] amarga mudhuné nilai glukosamin dan kandroitin ing balung enom sing bisa njalaraké radang sendi. Lara iki padatan nyerang wong sing wis tuwa (lansia). Temulawak bisa nyegah radang sendi amarga nduwèni èfèk anti inflamasi.
 
* Kanggo kulit
 
Kandhutan minyak atsiri ing temulawak bisa ngilangaké flèk-flèk ireng ing rai lan njaga elastisitas kulit. Temulawak bisa nyegah thukulé kukul(jerawat) lan uga bisa ngresiki ''noda'' ing kulit rai amarga kukul.
 
 
== Deleng uga ==
1.502

besutan