Temulawak: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Temulawak uga nduwèni khasiat kanggo nambani manéka werna lelara, kayata [[hépatitis]], bebelen(semebelit), mèncrèt (diaré), [[liver]], radang [[ginjel]], [[maag]], [[asma]], ambeien, rematik, lan pegel linu.
 
* Nambah nafsu mangan
 
 
== Deleng uga ==
1.502

besutan