Beijing: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké gn:Pekĩ
c (r2.7.3) (bot Menambah: xmf:პეკინი)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké gn:Pekĩ)
[[gd:Beijing]]
[[gl:Pequín - 北京]]
[[gn:Pekĩ]]
[[gu:બેઇજિંગ]]
[[gv:Beijing]]
2.031

besutan