Gunung ès: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ta:பனிமலை
c (r2.6.5) (bot Menambah: el:Παγόβουνο)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ta:பனிமலை)
[[sv:Isberg]]
[[sw:Siwa barafu]]
[[ta:பனிமலை]]
[[tg:Кӯҳи яхӣ]]
[[th:ภูเขาน้ำแข็ง]]
9.872

besutan