Temulawak: Béda antara owahan

110 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Khasiat ==
 
Temulawak wis kawentar dadi tanduran sing digunakaké kanggo nggawé [[jamu]] lan tamba manéka werna lelara. Temulawak nduwèni khasiat laktagoga, kolagoga, anti-inflamasi(anti radang), tonikum lan diuretik (ngluruhaké uyuh). Minyak atsiri temulawak uga nduwèni khasiat fungistatik ing akèh jinis [[jamur]] lan bakteriostatik ing mikroba ''Staphyllococcus sp.'' dan ''Salmonella sp.''
 
* Ngudhunaké kolesterol
1.502

besutan