Diego Godin: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké am:ዲዬጎ ጎዲን; panggantèn kosmètik
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké id:Diego Godín)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké am:ዲዬጎ ጎዲን; panggantèn kosmètik)
{{Infobox football biography
| playername = Diego Godín
| image = [[FileGambar:Diego Godín URU.jpg|200px]]
| caption = Godín nganggo seragam Timnas Uruguay
| fullname = Diego Roberto Godín Leal
'''Diego Godin''' (lair, [[16 Februari]] [[1986]], ing [[Rosario, Santa Fe|Rosario]]) iku pemain bal kang asale saka [[Uruguay]]. Diego Godin utawa kang nduweni jeneng jangkep '''Diego Roberto Godin Leal''' saiki melu tim [[bal-balan]], [[Atlético Madrid]] ing [[Liga Spanyol|La Liga]], minangka bek tengah.
 
== Villarreal ==
Godin miwiti pagawean ing [[bal-balan]] saka [[C.A. Cerro]] nalika umur 17 taun. Ing C.A. Cerro Godin anggone bal-balan apiok banget, mbanjur dheweke pindah menyang divisi utama ing grup [[Club Nacional de Football]], ing kono dheweke dadi kapten.
 
Nalika sasi [[Agustus]] [[2007]], Godin tandatangan kontrak limang taun karo [[Villarreal CF]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=566671.html Villareal]</ref>
== Atlético Madrid ==
Nalika tanggal [[4 Agustus]] [[2010]], sawise Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu [[Atlético Madrid]]. Dheweke dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). Dheweke mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh [[Inter Milan]], menang 2-0 ing [[Piyala Super Eropa]].
 
{{rintisan}}
{{reflist}}
[[Kategori: Olahraga]]
 
[[Kategori: Olahraga]]
 
[[am:ዲዬጎ ጎዲን]]
[[ar:دييغو غودين]]
[[ca:Diego Roberto Godín Leal]]
40.547

besutan