Asia Kidul-kulon: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké lad:Asya Oksidentala
c (bot Menambah: ur:مغربی ایشیا)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké lad:Asya Oksidentala)
[[kn:ಪಶ್ಚಿಮ ಏಷ್ಯಾ]]
[[ko:서남아시아]]
[[lad:Asya Oksidentala]]
[[lv:Dienvidrietumāzija]]
[[mk:Југозападна Азија]]
3.733

besutan