Temulawak: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
* Kanggo kulit
 
Kandhutan minyak atsiri ing temulawak bisa ngilangaké flèk-flèk ireng ing rai lan njaga elastisitas kulit. Temulawak bisa nyegah thukulé kukul(jerawat) lan uga bisa ngresiki ''noda'' [[ireng]] ing kulit rai amarga kukul mau.
 
* Nyegah manéka werna lelara
 
Temulawak uga nduwèni khasiat kanggo nambani manéka werna lelara, kayata [[hépatitis]], bebelen(semebelitsembelit), mèncrèt (diaré), [[liver]], radang [[ginjel]], [[maag]], [[asma]], ambeien, rematik, lan pegel linu.
 
* Nambah nafsu mangan
 
 
== Deleng uga ==
1.502

besutan