1946: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké si:1946
c (r2.7.2) (bot Menambah: stq:1946)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké si:1946)
[[se:1946]]
[[sh:1946]]
[[si:1946]]
[[simple:1946]]
[[sk:1946]]
9.872

besutan